Marksten i Stockholm

Komplett och förberedd marksten

Vid markarbete är det mycket att tänka på, dels bör man jämna ut marken ordentligt ifall något ska byggas på platsen, men också ifall man ska få ut bra marksten. Vi på Stockholms Markpartner har både erfarenheten och utrustningen för att få till bra marksten, vare sig om du vill ha en större yta som blir ett utegolv eller en smalare stengång. Vi hjälper dig att välja stenplattor som passar bäst både utseendemässigt och funktionellt oavsett var i Stockholm du än befinner dig.

Schaktning för en platt yta

För att förutsättningarna ska vara så bra som möjligt börjar man med schaktning innan stenläggning kan börja. Därefter lägger vi ut en fiberduk innan vi fyller ut ytan som ska ha marksten med adekvat fyllningsmaterial som vi även anpassar för att vatten ska ha möjlighet att rinna av på ett bra sätt så det inte uppstår vattenmängder som i längden orsakar fuktskador och ojämnheter i marken runt ditt hus eller uteplats, samtidigt som vi ser till att det är kompakt nog att bli tillräckligt hårt för att stenplattorna ska hålla för det de är avsedda för.

Vi kommunicerar med dig hela vägen i arbetet om vad vi gör och varför och vill ge dig insyn i hela processen från schaktning, till fyllning av material samt vilket sorts material vi använder och varför.

Stensättningen är bara kronan på verket sen och det som gör att din trädgård, uteplats eller gångväg får den där perfekta looken du varit ute efter. Ett ordentligt arbete gör att det kommer förbli snyggt och tryggt för en lång framtid och vi bygger inte bara för stunden utan för att du ska ha det trivsamt även framöver.

Kvalitativt arbete

Vi hjälper dig med val av stenar och det finns väldigt många olika att välja mellan. När du först hör av dig till vår idé så går vi tillsammans igenom vad vi kan göra för att få till det exakt som du visualiserat och din idé blir vår verklighet. Släta stenar kan oftast passa bäst för mer eleganta uteplatser medan så kallad tumlad marksten med en mer räfflad yta kan vara bäst för gångvägar eller passager för att minska halka vid blött väglag på grund av regn eller bevattning av trädgården runt omkring. Det finns även olika typer av stenar som passar i olika klimat för att minska underhållningsarbetet efteråt.

För att säkerställa att markstenen läggs ut rätt så är alla hos oss certifierade i sina yrkesroller och ett kvalitativt arbete är det enda vi någonsin hade nöjt oss med.

Priset kan variera beroende på storleken på ytan som ska beläggas samt även förutsättningarna när schaktningen ska göras. Ojämna ytor med mycket stenar i sig är förstås ett större arbete än en gräsmatta med mjuk jord under sig. Även vilken typ av sten du önskar kan påverka priset, men vi hjälper dig att hitta det som passar dig och det finns allt som oftast snarlika stenar med olika priser, där kan vi hjälpa dig hitta det som passar dina behov bäst samtidigt som det inte svider lika mycket i plånboken.

Boka kostnadsfritt möte

Kontakta oss redan idag med dina idéer, så ser vi till att återkomma till dig så snart som möjligt.