Stenläggning i Stockholm

Engagerade stenläggare i Stockholm

Som ett kundorienterat företag hjälper vi dig med hela processen från förberedande arbete så som schaktning, till att välja ut den typen av stenplattor som passar dig bäst och sedan det avslutande arbetet med själva stenläggningen som är kronan på verket och det som du och dina gäster kommer se i framtiden när vi är klara.

Vi hjälper dig med stenläggning

Vi satsar på att ha konkurrenskraftiga priser och arbetar tillsammans med våra kunder för att med bra kommunikation från början göra så att arbetet genomförs utifrån dina förutsättningar och hjälpa dig ta rätt beslut i val av material för att minska ansträngningen på din plånbok. 

Men att se till att priserna inte drar iväg i onödan betyder inte att vi inte tar jobbet väldigt seriöst och ser till det blir bra och grundligt gjort. Vi gör alltid ett ordentligt förarbete med schaktning och utjämning samt ser till att det är rätt sorts fyllnadsmaterial stenplattorna sedan läggs ut på så att vatten har möjlighet att rinna bort därifrån och risken att olika typer av fuktskador uppstår är minimal, samt för att minska risken för att tjälen skapar ojämnheter i marken när det fryser på på vintern. 

I vissa fall kan det bli mer förarbete som behövs och det påverkar så klart priset också, men vi gör det vi kan för att priset aldrig ska dra iväg och kommunicerar med dig hela vägen vad vi gör och behöver göra. 

Vi är inte bara stenläggare utan experter inom all sorts markarbete och det gör att vi kan göra en helhetslösning som är både hållbar, kvalitativ och samtidigt väldigt tilltalande för ögat när vi slutligen är klara.

Vi utför stenläggning runt om hela Stockholm

När du sedan är redo att sätta igång hör du bara av dig till oss så kollar vi tillsammans igenom ditt projekt och kan hjälpa till med rådgivning om vilken sorts sten som passar bäst för dig, samt hur arbetet bäst ska utföras och jämför även olika sorters stenar för att hitta ett så prisvärt alternativ som möjligt som ändå lever upp till dina krav helt och hållet. 

Även för oss är den roligaste biten i ett fullständigt markarbete att vara stenläggare då det sätter det synliga resultatet även fortsättningsvis och att sätta prägel på Stockholm bit för bit är en underbar känsla. Så vare sig det är med kullerstenar för en liten gång eller perfekt uppmätta mönsterstenar för en uppfart är arbetet drivet, fokuserat och effektivt. Engagemang för det vi gör är vår främsta drivkraft och vi ser fram emot att realisera din vision för trädgården eller uppfarten. 

Vad vi gör och hur det kommer se ut, det är upp till dig i slutändan. Men vet att vi på Stockholms Markpartner kommer vara mer än bara ett anlitat företag, vi satsar på att leva upp till vårt namn och är dina partners tills arbetet är fullbordat.

Vi jobbar i hela Storstockholm, till exempel:

Boka kostnadsfritt möte

Kontakta oss redan idag med dina idéer, så ser vi till att återkomma till dig så snart som möjligt.